top of page

De Band

Soulquake bestaat uit 10 fantastische muzikanten die al vele feesten, festivals en evenementen uit hun plaat hebben gekregen. Ze spelen de echte Sixties Soul Classics die iedereen kent en waar iedereen op los gaat. Met de stampende ritmesectie, funky blazers , swingende backingladies en powerhouse soulqueen Rose aan het roer Is er geen andere optie....dit wordt een dampend Soulfeest!

De Leading Lady

Als Rosanne los gaat op het podium, zingt ze met alles wat ze heeft.

Ze danst, ze stampt, ze gromt en ze gáát. Soulvol en swingend of vuig en smerig, maar altijd vrolijk en klaar om er samen met het publiek een feestje van te maken! Ze trekt het uit het diepste van haar ziel en geeft allesMet haar indrukwekkende power tijdens de shows  laat ze niet alleen de band twee tandjes beter spelen, ook het publiek trekt ze zonder problemen mee het soulfeestje in!

De Quake-ettes

20220618-20-29-20.jpg
DSC07173.jpg

Onmisbaar voor Soulquake, geven onze backingladies Andrea, Anne, Sanne en Marianne al die heerlijke soulclassics net dat sexy sausje dat deze muziek zo ontzettend nodig heeft.

En als deze drie zoetgevooisde schoonheden on stage staan te swingen, weet je dat het feestje AAN is!

De Band 

Soulquake!_Dauphine-5.jpg

Met Geralt als strakke regisseur achter de klotsende ketels, Desmond's dikke basgrooves,

de funky guitarlicks van Chris en de juicy bluestunes van Serge on keys staat de basis van deze band als een huis.

Een huis waar het feestje op een doordeweekse dag nog doorgaat tot in de vroege morgen, zo'n huis.

De Blazerssectie

IMG_2188.jpg

Gert-Jan, Harald en Frans geven deze band als de Happy Hornsection de pittige bite die het soulfeestje zo heerlijk funky maakt. Vette accenten, krachtige licks....en als specialisten op de tamboerijn een lust voor het oog...!

Soulquake!_Dauphine-49.jpg
IMG-20240119-WA0006.jpg
bottom of page