top of page

Reviews

Zeer prettig contact vooraf, voorbereiding op de dag zelf vlekkeloos en het optreden niet minder dan grandioos! Echt een fantastische band, feest gegarandeerd!
Fonds Stoop/ Roelf Jan Duin
25 juni 2023


Soulquake swingt de pan uit! Deze band heeft ons bruiloftsfeest zoveel energie gegeven :) Heerlijke jaren 60 soul met veel plezier en kwaliteit gebracht! Alle generaties samen op de dansvloer :) En ook zeer prettig contact in de voorbereiding. Aanrader!
Sebastiaan & Rachèl, 26 maart 2023


Geweldig optreden! Ons bedrijfsfeest was een daverend succes door deze talentvolle band. En wat een fantastische zangeres! Door de swingvolle muziek stond de hele dansvloer vol. Een maand later hebben de collega's het nog steeds over Soulquake! Ook het contact met Geralt, de contactpersoon/drummer van Soulquake, verliep enorm fijn. Ik kan Soulquake iedereen aanraden!
Priscilla Kuyp, 10 januari 2023

Soulquake was fantastisch!! We hebben enorm genoten van de band op ons huwelijk. Als iedereen tijdens de Soundcheck al staat te popelen om de dansvloer op te gaan,
dan weet je dat het goed zit! Heel erg bedankt voor jullie waanzinnige en swingende optreden en hopelijk tot snel!
Sascha 31 augustus 2022


We willen jullie nogmaals bedanken voor een weergaloze avond. Wat een power en dynamiek hebben jullie allemaal, joh. Iedereen was wild enthousias en heeft intens genoten.
Hartelijke groet, Ineke en Rob.
25 maart 2022


SOULQUAKE! heeft opgetreden tijdens onze bruiloft, en we hadden ons geen betere band kunnen wensen! Werkelijk iedereen stond op de dansvloer, zelfs de gasten die vantevoren hadden aangekondigd echt nooit te dansen, of niet te kunnen dansen. Energieke, feestelijke en swingende muziek, die aanstekelijk werkt, je blij maakt en zorgt voor een super sfeer! Vanaf het podium straalden de bandleden zelf ook zoveel plezier en energie uit. Als je een band zoekt die je feest onvergetelijk maakt, dan heb je die gevonden! Het contact vooraf verliep ook erg soepel; snelle antwoorden op vragen en meedenken met wensen. Heel fijn! Daarnaast heeft de band regelmatig zelf optredens gepland waardoor je makkelijk vast een keer kunt gaan kijken en luisteren. Bij ons 5-jarig huwelijksfeest is SOULQUAKE! er zeker bij!

Liefs, Helen & Wietse
------
Een fantastische soulband die onze gasten van (letterlijk) het allereerste to het allerlaatste nummer verleidde niet van de de dansvloer te wijken.   Zelfs de (schaarse) niet-dansers genoten van podiumbeest Rosanne, gesteund  door haar geïnspireerde achtergrondmaatjes, steeds verder opgezweept door een ijzersterke band met blazers. Waarlijk: een feest.
Dick

Afgelopen zaterdag heerlijk optreden gehad van Soulquake in Kasteel Oud Wassenaar voor 175 man.
Wat een top band. Power, energie, het swingt vanaf moment één.
Een mooie groep muzikanten waar het plezier vanaf straalt!
Paul

Soulquake heeft opgetreden op onze bruiloft. Het was in 1 woord fantastisch!! Ze overtroffen onze verwachtingen en hebben er een fantastisch swingend feest van gemaakt! Zelfs vrienden die nooit dansen, stonden op de dansvloer! We hebben dan ook veel complimenten gekregen over de band. Er zijn meerdere mensen geweest die gevraagd hebben naar de naam van de band en vroegen om een kaartje. P.s. We gaan jullie zeker vragen om op ons eerst volgende feest te komen optreden!

Groetjes Maaike en Rian

Super fijn optreden voor zakelijk maar feestelijk evenement. Fijne band om mee samen te werken, ook qua communicatie e.d. op voorhand.

Claudia

Een fan-tas-tische band om mijn verjaardag tot een knallend feest te maken.

Wat een power, wat een plezier, wat een uitstraling!

Van jong tot oud op de dansvloer, wij hebben echt een heerlijke avond gehad.

Geen platgespeelde popkneiters, maar alleen maar Swingende Sixties Soul, Soulquake is een aanrader!

John

Soulquake heeft op onze bruiloft op 22 juni 2019 gespeeld en het feest HELEMAAL gemaakt. Voor het gehele publiek muziek waarbij stilstaan geen optie is. Op een fantastische manier zelfs een eigen versie gemaakt van een van onze favoriete nummers. Naast het feit dat ze fantastische muziek maken zijn ze ook ongelofelijk aardig, makkelijk om me te communiceren en stipt in het nakomen van afspraken. We zijn ‘high on life’ van dit optreden!

Sofie Berns op 25/06/2019

DSC_7235.JPG
DSC_6093.JPG
DSC_6487.JPG
bottom of page