top of page

Reviews

We willen jullie nogmaals bedanken voor een weergaloze avond. Wat een power en dynamiek hebben jullie allemaal, joh. Iedereen was wild enthousias en heeft intens genoten.
Hartelijke groet, Ineke en Rob.
25 maart 2022

SOULQUAKE! heeft opgetreden tijdens onze bruiloft, en we hadden ons geen betere band kunnen wensen! Werkelijk iedereen stond op de dansvloer, zelfs de gasten die vantevoren hadden aangekondigd echt nooit te dansen, of niet te kunnen dansen. Energieke, feestelijke en swingende muziek, die aanstekelijk werkt, je blij maakt en zorgt voor een super sfeer! Vanaf het podium straalden de bandleden zelf ook zoveel plezier en energie uit. Als je een band zoekt die je feest onvergetelijk maakt, dan heb je die gevonden! Het contact vooraf verliep ook erg soepel; snelle antwoorden op vragen en meedenken met wensen. Heel fijn! Daarnaast heeft de band regelmatig zelf optredens gepland waardoor je makkelijk vast een keer kunt gaan kijken en luisteren. Bij ons 5-jarig huwelijksfeest is SOULQUAKE! er zeker bij!

Liefs, Helen & Wietse
------
Een fantastische soulband die onze gasten van (letterlijk) het allereerste to het allerlaatste nummer verleidde niet van de de dansvloer te wijken.   Zelfs de (schaarse) niet-dansers genoten van podiumbeest Rosanna, gesteund  door haar geïnspireerde achtergrondmaatjes, steeds verder opgezweept door een ijzersterke band met blazers. Waarlijk: een feest.
Dick

Afgelopen zaterdag heerlijk optreden gehad van Soulquake in Kasteel Oud Wassenaar voor 175 man.

Wat een top band. Power, energie, het swingt vanaf moment één.

Een mooie groep muzikanten waar het plezier vanaf straalt!

Paul

Soulquake heeft opgetreden op onze bruiloft. Het was in 1 woord fantastisch!! Ze overtroffen onze verwachtingen en hebben er een fantastisch swingend feest van gemaakt! Zelfs vrienden die nooit dansen, stonden op de dansvloer! We hebben dan ook veel complimenten gekregen over de band. Er zijn meerdere mensen geweest die gevraagd hebben naar de naam van de band en vroegen om een kaartje. P.s. We gaan jullie zeker vragen om op ons eerst volgende feest te komen optreden!

Groetjes Maaike en Rian

Super fijn optreden voor zakelijk maar feestelijk evenement. Fijne band om mee samen te werken, ook qua communicatie e.d. op voorhand.

Claudia

Een fan-tas-tische band om mijn verjaardag tot een knallend feest te maken.

Wat een power, wat een plezier, wat een uitstraling!

Van jong tot oud op de dansvloer, wij hebben echt een heerlijke avond gehad.

Geen platgespeelde popkneiters, maar alleen maar Swingende Sixties Soul, Soulquake is een aanrader!

John

Soulquake heeft op onze bruiloft op 22 juni 2019 gespeeld en het feest HELEMAAL gemaakt. Voor het gehele publiek muziek waarbij stilstaan geen optie is. Op een fantastische manier zelfs een eigen versie gemaakt van een van onze favoriete nummers. Naast het feit dat ze fantastische muziek maken zijn ze ook ongelofelijk aardig, makkelijk om me te communiceren en stipt in het nakomen van afspraken. We zijn ‘high on life’ van dit optreden!

Sofie Berns op 25/06/2019

DSC_7235.JPG
DSC_6093.JPG
DSC_6487.JPG
bottom of page